pige_overskag540

Punker, goth og hippie

Du føler ofte, at du er lidt mere moden end dine jævnaldrende. Dine lærere og forældre skal altid bestemme, hvad der bedst for dig, og det er pænt irriterende, for det synes du egentlig, du er bedst til selv. Og de forstår dig ofte alligevel ikke helt.

Du går en del op politik og har en mening om samfundet, og kan godt lide at diskutere med andre.  Du kan også godt lide at vise andre, hvad du støtter og mener. Du går klædt som det passer dig, og hvis det provokerer andre, er det deres problem.

I perioder er skolen ikke nødvendigvis dét, du går allermest op i. I hvert tilfælde ikke de fag, du ikke lige kan se idéen i.

Du kan godt lide at drikke alkohol, og til tider for meget. Cigaretter er også fint for dig, og der er en del hash i din vennegruppe.

Du er ikke dum og har på mange måder godt styr på dit liv. Alligevel skal du overveje, om du drikker lidt for meget alkohol, og om skolen og dine forældre alligevel ikke fortjener lidt mere opmærksomhed. Hash og andre stoffer skal du holde dig væk fra.