pige_silkehand540

Fittness, pop, teckno

Det der med at blive voksen kan altså godt være temmelig forvirrende, synes du. Og alle de regler og krav, du hele tiden skal tænke over, kan godt få dig til at blive helt ør i hovedet.

De unge, der interesser sig meget for fx politik eller noget i den retning, forstår du ikke rigtig, og du kan godt blive lidt usikker på dig selv.

Du kan godt lide at gøre noget ud af dig selv – fx gå til styketræning, fittnnes og i solarium. Så ser du nemlig godt ud og er klar til weekenden, som du elsker. Her er der gang i den, og du går til mange fester, hvor du drikker alkohol – og der sker, at du drikker for meget.

Du kender mange andre unge – de fleste ser du mest til fester, som bliver holdt privat på skift hos dig og dine venner og bekendte.

Du er ung, holder af at feste, og det er naturligt. Tænk lidt over, hvor meget du drikker til festerne – især hvis det både er fredag og lørdag og hver weekend. Måske skal du overveje ikke at komme ind i en gruppe, hvor alle forventer, at alle skal drikke for at have det sjovt. For sådan behøves det ikke at være.